Wijnproeverij Amsterdam » wijnproeven op de grachten

Wijnproeverij
op de grachten

Wijnproeverij op de grachten van Amsterdam

Wijnproeverij aan boord!

Een wijnproeverij op de grachten van Amsterdam biedt een unieke beleving. Met heerlijke wijnen en Amsterdam als decor, is dit een heerlijk uitje. Of je nu een wijnliefhebber bent of gewoon wilt genieten van een ontspannen tochtje, Amsterdam is de ideale plek voor varen en wijnen proeven.

Ben je op zoek naar een extra vleugje luxe? Dan is er ook de mogelijkheid van een champagneproeverij aan boord. Bekijk alle mogelijkheden op de website van Taste & Tintle bij Varen met bubbels. Of neem contact op met ons.

Wil jij een wijnproeverij in het Engels? Dat kan.

Sommelier vaart mee

De sommelier van Taste & Tintle, Robert Schuurman selecteert een aantal prachtige wijnen voor je. Hij stapt met je aan boord. De wijnproeverij is logisch opgebouwd en je krijgt bij elke wijn uitleg over wat je te wachten staat: achtergrondinformatie over de wijn, vaak aangevuld met een leuke anekdote.

Schuitje varen, wijntje drinken

Of je nu een wijnliefhebber bent of op zoek bent naar een unieke ervaring in Amsterdam, het varen en proeven op de grachten van Amsterdam is een ervaring die je niet wilt missen.

Deze stad staat bekend om zijn schilderachtige grachten die zich lenen voor een perfecte ambiance om te genieten van heerlijke wijnen terwijl je ontspannen vaart door de historische waterwegen.

Wijnproeven en varen horen bij elkaar. Schuitje varen, wijntje drinken.  Laat je verrassen door het aanbod aan heerlijke wijnen.

Wijnproeverij op een overdekte sloep
Wijnproeverij op een moderne salonboot

Wijnproeverij op een sloep

Arrangement: 6 wijnen met hapjes. Aantal personen:
  • tot 30 – op Amstel, IJ en Kostverlorenvaart.
  • tot 10 op de binnengrachten.
Prijs: € 735,00 incl. btw*
* Bij slecht weer wijken wij uit naar wijnlokaal La Branche. Uiteraard in overleg.

Wijnproeverij op een overdekte sloep

Arrangement: 6 wijnen met hapjes. Aantal personen: tot 30 op de Amsterdamse grachten. Prijs: € 865,00* incl. btw * Bij slecht weer wijken wij uit naar wijnlokaal La Branche. Uiteraard in overleg.

Wijnproeverij op een salonboot

Arrangement: 6 wijnen met hapjes.

Aantal personen:

  • 24 zitplaatsen
  • of 30 staande plaatsen

Prijs: € 970,00 incl. btw

* Bij slecht weer wijken wij uit naar wijnlokaal La Branche. Uiteraard in overleg.

Translate »