Wijnproeverij Amsterdam » proef wijn

wijn proeven

Ontdek de leukste plekken om wijn te proeven

De leukste plekken om wijn te proeven in en rondom Amsterdam

Als je geïnteresseerd bent in een bezoek aan een van de door ons aanbevolen wijngaarden, wijnbars of wijnervaringen raden we je aan vooraf de openingstijden, de bezoek- en boekmogelijkheden te controleren. Geniet van je wijnproef ervaring!

Amsterdamse wijngaarden

Het is altijd een geweldig idee om lokale wijngaarden te bezoeken en te genieten van de prachtige wijnen die ze produceren. Wij gingen langs en geven je hier een inkijkje.

Wijnbars in Amsterdam

Amsterdam heeft een bruisende en diverse wijnbarscene waar je kunt genieten van heerlijke wijnen uit verschillende regio’s en landen.

Uiteraard gaan wij regelmatig langs bij de bekende maar vooral ook nieuwe wijnbars in en rond Amsterdam. Heel soms komen wij in een pareltje buiten het Amsterdamse; uiteraard delen wij die ook met jou!

Wijnproeverij op het water

Wijnproeven op de grachten van Amsterdam biedt een unieke beleving. Met een overvloed aan wijnen, champagnes en de sfeer van historisch Amsterdam als decor, is dit een culinair avontuur dat je niet zal vergeten. Of je nu een wijnliefhebber bent of gewoon wilt genieten van een ontspannen en verfijnde ervaring, Amsterdam is de ideale bestemming voor varen en proeven. Ontdek de rijke smaken, ontspan in de prachtige omgeving van de grachten en proost op een onvergetelijke tijd!

Wijnproeverij thuis met sommelier

Met een professionele sommelier aan je zijde, kun je er zeker van zijn dat je een onvergetelijke en informatieve wijnproeverij thuis zult hebben. Wij boekten een sommelier van taste & tintle: wat een feestje!