Wijnproeverij Amsterdam » wijnproeven op de grachten

Proeverij op de grachten

Wijnproeverij op de grachten van Amsterdam

Proeverij op de grachten van Amsterdam: een unieke beleving

Welkom bij een van de meest betoverende ervaringen in Amsterdam: een wijn proeverij op de grachten!

Deze stad staat bekend om zijn schilderachtige grachten die zich lenen voor een perfecte ambiance om te genieten van heerlijke wijnen terwijl je ontspannen vaart door de historische waterwegen.

Of je nu een wijnliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een unieke en verfijnde ervaring, het varen en proeven op de grachten van Amsterdam is een ervaring die je niet wilt missen.

Wijnproeven en varen horen bij elkaar. Schuitje varen, wijntje drinken.  Laat je verrassen door het aanbod aan heerlijke wijnen.

Sommelier vaart mee

De sommelier van Taste & Tintle, Robert Schuurman selecteert een aantal prachtige wijnen voor je. Hij stapt met je aan boord. De wijnproeverij is logisch opgebouwd en je krijgt bij elke wijn uitleg over wat je te wachten staat: achtergrondinformatie over de wijn, vaak aangevuld met een leuke anekdote.

Kom aan boord!

Wijnproeven op de grachten van Amsterdam biedt een unieke beleving. Met een overvloed aan wijnen, champagnes en de sfeer van historisch Amsterdam als decor, is dit een culinair avontuur dat je niet zult vergeten. Of je nu een wijnliefhebber bent of gewoon wilt genieten van een ontspannen en verfijnde ervaring, Amsterdam is de ideale bestemming voor varen en proeven. Ontdek de rijke smaken, ontspan in de prachtige omgeving van de grachten en proost op een onvergetelijke tijd!

Wijn proeven op een sloep

Proeverij op een sloep

Kom lekker varen op de grachten van Amsterdam in een mooie sloep, met een sommelier aan boord die je heerlijke wijnen laat proeven. Ideaal bij lekker weer!

Prijs: € 650,00 op een sloep tot 16 personen

Wijnproeverij op een salonboot

Proeverij op een salonboot

Een wijnproeverij op een klassieke salonboot. We regelen het graag voor je.

Prijs: in overleg

Wijnproeverij op de grachten

Sommelier op jouw boot

Een wijnproeverij aan boord van je eigen boot? We monsteren graag aan met onze vinoloog Robert!

Prijs: in overleg

Champagneproeven Amsterdam: proost op luxe en genot

Voor degenen die op zoek zijn naar een extra vleugje luxe, is er ook de mogelijkheid van een champagneproeverij aan boord.

Laat je verwennen met de sprankelende bubbels van heerlijke champagnes, prosecco’s of cava’s. Of je nu een speciale gelegenheid wilt vieren of gewoon wilt genieten van het goede leven, het proeven van champagnes en bubbels op de grachten van Amsterdam zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Om je champagneproeverij tijdens het varen helemaal af te maken, vul je deze aan met een sabreercursus van Taste & Tintle.

Translate »