Wijnproeverij Amsterdam » wijnproeven op de grachten

Proeverij op de grachten

Wijnproeverij op de grachten van Amsterdam

Proeverij op de grachten van Amsterdam:
een unieke beleving

Welkom bij een van de meest betoverende ervaringen in Amsterdam: een wijnproeverij op de grachten!

Deze stad staat bekend om zijn schilderachtige grachten die zich lenen voor een perfecte ambiance om te genieten van heerlijke wijnen terwijl je ontspannen vaart door de historische waterwegen.

Of je nu een wijnliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een unieke en Amsterdam ervaring, het varen en proeven op de grachten van Amsterdam is een ervaring die je niet wilt missen.

Wijnproeven en varen horen bij elkaar. Schuitje varen, wijntje drinken.  Laat je verrassen door het aanbod aan heerlijke wijnen.

Sommelier vaart mee

De sommelier van Taste & Tintle, Robert Schuurman selecteert een aantal prachtige wijnen voor je. Hij stapt met je aan boord. De wijnproeverij is logisch opgebouwd en je krijgt bij elke wijn uitleg over wat je te wachten staat: achtergrondinformatie over de wijn, vaak aangevuld met een leuke anekdote.

Kom aan boord!

Wijnproeven op de grachten van Amsterdam biedt een unieke beleving. Met heerlijke wijnen en Amsterdam als decor, is dit een heerlijk uitje. Of je nu een wijnliefhebber bent of gewoon wilt genieten van een ontspannen tochtje, Amsterdam is de ideale bestemming voor varen en proeven.

Proeverij op een sloep

Kom lekker varen op de grachten van Amsterdam in een mooie sloep, met een sommelier aan boord die je heerlijke wijnen laat proeven. Ideaal bij lekker weer!

Wil jij een wijnproeverij in het Engels? Dat kan.

Prijs: € 650,00 op een sloep tot 16 personen

Champagne proeven aan boord: genieten met bubbels

Voor degenen die op zoek zijn naar een extra vleugje luxe, is er ook de mogelijkheid van een champagneproeverij aan boord.

Laat je verwennen met de sprankelende bubbels van heerlijke champagnes, prosecco’s of cava’s.

Of je nu een speciale gelegenheid wilt vieren of gewoon wilt genieten van het goede leven, het proeven van champagnes en bubbels op de grachten van Amsterdam zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Bekijk alle mogelijkheden op de website van Taste & Tintle bij Varen met bubbels. Of neem contact op met ons.

Translate »